Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Шевченківському гаю діти можуть спробувати косівський розпис кераміки

Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького створив новий різновид майстер-класу та запрошує дітей на розпис плитки у стилі косівської кераміки. Про це інформує ЛМР.
Фото: Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького

«Ви, мабуть, зауважуєте, як косівська кераміка набуває популярності в оздобленні сучасних помешкань, використовується у дизайнерських рішеннях для інтер’єру і стає стильним подарунком. А ми у скансені анонсуємо новий майстер-клас для дітей з роспису плитки у стилі косівської кераміки.

На майстерці діти дізнаються цікаві факти з історії косівської кераміки, познайомляться з технологією виготовлення та створять свою неповторну плиточку-сувенір», – розповідають в музеї.

Традиційна косівська кераміка вирізняється особливим набором барв (зелений, жовтий та коричневий на світлому фоні), своєрідними розтіканнями фарби та багатим вибором тем. Це робить її унікальною та цікавою для відтворення. На майстер-класі буде нагода створити той виріб, який буде найбільше до вподоби дитині.

Для кого: група дітей (10-20).

Вік: 6-11 років.

Поспішіть! До 1 квітня діє акційна вартість майстер-класу – 300 гривень. До вартості включено:  матеріали – фарби, кахлик, трафарети, вхідний квиток до музею (дитячий) та супровід-розповідь майстра.

Для запису на майстерку телефонуйте: 0 (68) 525 91 85.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ