Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Школі футзального арбітра АФЛ тривають індивідуальні заняття

У Школі футзального арбітра АФЛ тривають індивідуальні заняття. Зокрема у вівторок, 4 червня, на базі СК «Електрон» куратор арбітражу та очільник Школи футзального арбітра Асоціації футзалу Львівщини Роман Проць провів індивідуальні заняття зі слухачами які завершують етап поглибленої базової підготовки.

Традиційно розглянули відеоматеріали підготовлені комісією з моніторингу якості арбітражу КА АФЛ. Детально проаналізовано арбітраж поєдинків 2 туру Гранд ліги Чемпіонату міста Львова з футзалу на відкритих майданчиках сезону літо-2019.

​Після занять учасники були залучені до практичного арбітражу змагань під егідою АФЛ та отримали відповідні рекомендації щодо подальшого вдосконалення.

Наступне заняття заплановане на суботу 08 червня цього року, початок о 8: 45 год.

P.S. Комітет арбітражу АФЛ повідомляє слухачів Школи про чергове заняття та запрошує усіх бажаючих освоїти фах арбітра з футзалу зголошуватися за телефоном 067-7644078 (Проць Роман Омелянович, кандидат педагогічних наук, арбітр національної категорії, голова комісії з питань підготовки інструкторів арбітрів та спостерігачів арбітражу КА Асоціації футзалу України).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ