Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У січні знову вибори — ректора УКУ

У березні 2007 року минає термін 5-річної каденції ректора Українського католицького університету о. д-ра Бориса Ґудзяка — про це «Гал-info» повідомили у ректораті УКУ. Своїм рішенням від 21 жовтня 2006 року Сенат УКУ затвердив процедуру обрання ректора УКУ, яка стане для університету нормативною і надалі.
Згідно зі Статутом УКУ, ректор обирається терміном на п’ять років на розширеному засіданні Сенату університету, в якому беруть участь шість представників Вченої ради. Право вносити пропозиції щодо кандидатури на посаду ректора мають члени Сенату, засновник, чинний ректор і Вчена рада університету.
Сенат УКУ визначився, що він пропонуватиме продовжити повноваження чинного ректора о. д-ра Бориса Ґудзяка на другий 5-річний термін. Сам о. Борис цю пропозицію з вдячністю прийняв. На прохання о. Бориса і відповідно до затвердженої процедури, Сенат УКУ призначив комісію у складі вл. Гліба Лончини й д-ра Тараса Фінікова, яка проаналізує діяльність ректора та його ректорату за 5-річний період.
Вибори нового ректора відбудуться 13 січня 2007 року. Ректорат просить спільноту УКУ про молитву за успішне проведення цих виборів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ