Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сколе запустили нову театралізовану екскурсію

Перша екскурсійна агенція на Сколівщині – Сколе Мандри, до якої входять внутрішньо переміщені особи розробили театралізовану екскурсію «Стежками баронів Гредлів».
Фото - ЛОДА

Як повідомляють на сайті ЛОДА, екскурсія відбувається біля величної споруди – палацу баронів Ґредлів за участі акторів у барокових костюмах. На гостей очікує класична європейська музика і піснеспів оперної співачки Джеймі Макмелон з Британії, на парадному вході прийматиме перша бізнес-леді Сколівщини – вишукана княгиня Ізабелла Любомирська, мешканка величного мурованого замку і володарка Сколівського ключа, екстравагантна баронеса Ейхель занурить у пікантно - романтичний світ, а баронеси Маргарет, Гізелла, Меланія з бароном Германом Гредлем на ґанку палацу гостинно приймуть, почастують солодощами, напоять чарами мінеральної води з джерела Альберта, розкриють історію становлення гределівської «Держави Сколе». 

«Театралізовані екскурсії користуються популярністю в країнах Європи і наш регіон не виключенням. Тепер окрім Львова, Дрогобича та Трускавця така екскурсія є і в Сколе. Це дасть змогу залучити більшу кількість мандрівників та створить додаткові атракції у містечку», – зазначає керівник управління туризму та курортів Львівської ОВА Тарас Лозинський. 

Під час екскурсії можна дізнатись про потужний лісопромисел, мисливські фестивалі, естетичні уподобання, звички та розваги панства, які поєднують в собі європейську культуру та культуру етнічних бойків, а також прогулятись унікальною парковою зоною з екзотичними та реліктовими деревами, над озером з Японським мостиком.

Екскурсію можна замовити за номером: 068 53 36 481.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ