Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У справі екс-заступниці головного лікаря львівської клінічної лікарні зникли докази

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, у кримінальному провадженні щодо екс-заступниці головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні зникли речові докази

Нагадаємо, що 16.02.2017 прокуратурою Львівської області до Личаківського районного суду м.Львова скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього заступника головного лікаря з медичної частини Львівської обласної клінічної лікарні за підозрою у вчиненні нею кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

З метою прийняття у провадженні судом законного та об’єктивного рішення органами прокуратури забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення, в ході якого до суду передано докази, зокрема, матеріальні носії інформації, на яких зафіксовані результати негласних слідчих (розшукових) дій.

Водночас, у ході судового засідання, яке відбулось 12.06.2019, головуючим суддею Світланою Леньо оголошено про втрату цих матеріальних носіїв.

При цьому, суддя заявила про призначення у суді внутрішньої службової перевірки, яка триватиме до 25.06.2019.

Враховуючи вказане, з метою забезпечення повноти та достовірності службової перевірки, прокуратурою області 13 червня цього року скеровано лист начальнику Територіального управління Державної судової адміністрації України щодо участі у цій перевірці уповноваженого представника органу.

Зазначимо, що прокуратурою Львівської області взято на контроль стан проведення службової перевірки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ