Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У столиці затримали перехожого з трьома кілограмами психотропів

Загальна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» складає близько 6 мільйонів гривень, повідомляє Нацполіція.
Фото - ілюстративне

Чоловіка для перевірки зупинили на вулиці Миколи Закревського. Під час огляду у поліетиленовому пакеті поліція виявила речовину, схожу на психотропну, а відтак на місце викликали слідчо-оперативну групу територіального управління поліції.

Як розповів начальник кримінальної поліції Деснянського управління поліції Денис Телятник, встановлено, що 45-річний місцевий мешканець причетний до наркобізнесу та реалізовував «товар» у Деснянському районі столиці:

«Слідчі затримали чоловіка та вилучили в нього поліетиленовий пакунок, в якому знаходилася кристалоподібна речовина білого кольору. Згідно висновку експерта - це особливо небезпечні психотропи загальною вагою 3 кілограми, з них маса солі Альфа-PVP - 2 кілограми 350 грамів. Загальна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько шести мільйонів гривень», - йдеться в повідомленні поліції.

Порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманим виявився раніше судимий чоловік, 1978 року народження, який 10 разів притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів і наразі перебуває на іспитовому терміні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ