Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрию судитимуть серійного крадія

Стрийські поліцейські обґрунтовано підозрюють 35-річного місцевого мешканця у скоєнні двадцяти двох крадіжок. Досудове розслідування за цими фактами завершено, обвинувальний акт щодо зловмисника скеровано до суду. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Отож, працівники кримінальної поліції Стрийського відділу поліції припинили  злочинну діяльність крадія ще наприкінці серпня цього року. За рішенням суду щодо нього було обрано запобіжний захід – домашній арешт.

«У ході  досудового розслідування поліцейські провели  низку гласних та негласних слідчих дій. Ми довели причетність раніше судимого 35-річного місцевого мешканця до скоєння двадцяти двох крадіжок. Територія діяльності крадія – центральна частина міста Стрия. Проникав він посеред ночі в гаражі, підвали та інші приміщення, ламаючи, як правило, замки на вхідних дверях. Виносив звідти все, що можна було продати: велосипеди, інструменти, металеві вироби, продукти  харчування. Зазначу, що слідчі будуть встановлювати й інші обставини, які стали  відомі під час розслідування, але вже у рамках кримінальних проваджень щодо осіб, котрі скуповували крадені речі», - повідомив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

За вчинення кримінальних правопорушень зловмиснику загрожує від трьох до шести років ув’язнення.

Міру покарання визначатиме суд. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ