Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрию викрили групу наркоділків

На Львівщині поліцейські припинили діяльність групи наркоділків. До складу злочинної групи входило п’ятеро осіб. Про це повідомляє Поліція Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

До складу злочинної групи входило п’ятеро осіб: 49-річний львів’янин, який виконував обов’язки постачальника та жителі міста Стрий – 57-річний організатор та троє виконавців віком 44, 45 та 49 років. Вони організували постачання нарковмісних таблеток та їх збут наркозалежним особам у Стрию та в інших районах Львівщини.

Зловмисників викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури.

Учасники злочинної групи мали чітко розподілені обов’язки, під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у них: близько 700 нарковмісних таблеток, чорнові записи, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить понад 250 тисяч гривень.

Організатору та виконавцям повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрані запобіжні заходи – тримання під вартою.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Постачальника правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ