Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Тернополі послабили обмеження у громадському транспорті

У п'ятницю, 14 травня у Тернополі відбулося чергове онлайн засідання штабу за участі представників місцевої влади, виконавчих та правоохоронних органів, управління охорони здоров’я та Держпродспоживслужби.

Про це інформує Файне Місто.

Під час засідання прийняли рішення скасувати з 15 травня часові обмеження пільгового проїзду пенсіонерів за віком в громадському транспорті ТМТГ, встановлені рішенням від 18 березня 2021 року № 203.

Окрім цього, рекомендовано також зняти обмеження щодо кількості пасажирів, які можуть одночасно користуватися громадським транспортом.

Нагадаємо, у зв’язку із загрозливою епідситуацією в регіоні та місті, а також скупченням пасажирів на зупинках в ранішній і вечірній час доби, від понеділка, 22 березня, у Тернополі запровадили обмеження щодо проїзду пенсіонерів за віком у громадському транспорті громади. Пенсіонери за віком в робочі дні могли безкоштовно їздити, за наявності відповідної «Соціальної карти тернополянина», в маршрутних таксі, автобусах та тролейбусах з 10:00 год. до 16:00 год., у вихідні та святкові дні – без обмежень у часі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ