Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У ТРЦ «Victoria Gardens» кажуть, що у них не буде бізнесу з ОРЛО

Одним із якірних орендарів торгово-розважального центру «Victoria Gardens» у Львові стане ТОВ «Глорія Джинс», яке зареєстроване у 2001 році та базується у місті Одеса. Водночас ПАТ «Глорія Джинс» - юридична особа, зареєстрована у місті Луганськ, - не має жодного відношення до товариства, яке відкриє магазин у ТРЦ «Victoria Gardens». Про це в коментарі для Гал-інфо повідомила Ольга Гренюх, маркетолог ТРЦ Victoria Gardens.
Facebook ТРЦ Victoria Gardens

"Інформація, яку оприлюднили деякі ЗМІ, про те, що орендарем найбільшого львівського ТРЦ «Victoria Gardens» буде компанія з окупованого Луганська «Глорія Джинс», не відповідає дійсності.

За інформацією представників ТОВ «Глорія Джинс», від початку функціонування товариство не змінювало місцезнаходження та всі податки сплачує до бюджету Одеси. Учасником ТОВ «Глорія Джинс» є люксембургська компанія «Ла Мод Інвестіссман С.а.р.л.»

Водночас ПАТ «Глорія Джинс» - юридична особа, зареєстрована у місті Луганськ, - не має жодного відношення до товариства, яке відкриє магазин у ТРЦ «Victoria Gardens»", - розповіла Ольга Гренюх.

Додамо, відкриття найбільшого в західній Україні торгово-розважального центру попередньо планується на 25 вересня, однак через технічні причини відкриття можуть знову перенести.

Загальна площа  ТРЦ – 102 тис кв.м,, торгова – 54,5 тис кв.м. У центрі працюватимуть понад 160 магазинів, розважальні комплекси, передбачений паркінг на 2 тисячі машин.

Нагадаємо, будівництво ТРЦ Victoria Gardens, що розташоване на перехресті вулиць Наукової та Кульпарківської, розпочали  у жовтні 2007 року. Інвестиції в проект склали $110 млн. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ