Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці перевірять стан автобусів та дотримання графіків руху

На щотижневій апаратній нараді 21 серпня міський голова Андрій Кульчинський дав доручення перевірити стан транспортних засобів на маршрутах, які їздять по Трускавці, до Трускавця чи транзитом через Трускавець. Про це повідомили у пресслужбі Трускавецької міської ради.
Фото: Трускавецька міська рада

Технічний стан окремих автобусів не витримує жодної критики, тому акти внаслідок перевірок будуть солідними аргументами під час тендерних процедур. Також Андрій Кульчинський доручив перевірити дотримання графіків руху на маршрутах.

Якщо окремі підприємці вважають, що можуть порушувати графіки та їздити старими автобусами, де порізані сидіння і з яких валить чорний дим, і нічого їм за це не буде, то вони помиляються. На їх місце прийдуть інші, як це є, для прикладу, на маршруті «Трускавець-Дрогобич», – зазначив очільник громади.

Під час наради староста сіл Орів та Зимівки Тетяна Сухроменда вкотре нагадала про проблему доїзду мешканців цих сіл до центру громади в ранковий час. Перший рейс з Орова на Трускавець їде тільки в 10.00, прибуває в Трускавець біля 11.30, і людей це не влаштовує. Є надія, що при оголошенні нового тендеру на цей маршрут ситуація виправиться, і люди зможуть добиратися до Трускавця на 8-9 годину ранку, бо така потреба є у багатьох.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ