Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці відкрили новий офіс міграційної служби

9 січня в Трускавці урочисто відкрили новий офіс міграційної служби. Відтепер мешканців міста-курорта прийматимуть на вул. Данилишиних, 62, повідомили у прес-службі ДМСУ у Львівській області.

Урочистості відбулись із традиційною посвятою приміщень, з різдвяними колядуваннями та добрими зиченнями. У відкритті нового офісу державної міграційної служби Трускавця взяли участь начальник Головного управління ДМС України у Львівській області Ярослав Скиба, міський голова Трускавця Руслан Козир, депутат міської ради – головний лікар міської лікарні Андрій Кульчинський, начальник Львівського відділення ДП «Документ» Ігор Кулієвич та керівники міграційних підрозділів з Дрогобича і Борислава.

Руслан Козир, міський голова Трускавця, зауважив, що  все частіше в рідному місті бере участь у таких заходах, як це відкриття нового офісу ДМС. Місто-курорт  поступово рухається до Європи. Він впевнений, що працюватимуть у міграційному підрозділі Трускавця теж по-новому, за європейськими стандартами.

Ольга Яценко, завідувач Трускавецького міського сектора ГУ ДМС у Львівській області

Довгі роки трускавчан приймали у трьох крихітних кімнатках загальною площею 33 м.кв. Наш новий офіс має 185 кв.м. Люди мають можливість вільно написати потрібний документ, немає тисняви. Гарні умови і для відвідувачів і для працівників. У співпраці з міською владою плануємо встановити обладнання для виготовлення паспортів громадян України для виїзду за кордон. Це буде зручно не лише для мешканців міста, а й для численних туристів, які відновлюють сили на наших курортах, адже законодавство дозволяє виготовити закордонний паспорт не залежно від місця реєстрації.

Ярослав Скиба, начальник ГУ ДМС України у Львівській області

Найбільш приємним у відкриті кожного нового приміщення міграційної служби на Львівщині є те, що все це робиться за великої підтримки та порозуміння місцевих органів влади. У місті Трускавці від часу визначення місця розташування міського сектора ДМС до завершення ремонтних робіт пройшло лише півроку. Хотів би також висловити щиру вдячність ПП «Перлина» за якісно виконані роботи.

Найближчим часом відкриє двері для відвідувачів новий офіс міграційної служби у місті Дрогобич. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ