Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Центрі легеневого здоров'я продовжується серія професійних тренінгів для медсестер

Цього разу до навчального інтенсиву "Роль медичної сестри загальної практики – сімейної медицини у виявленні, лікуванні та профілактиці туберкульозу» приєдналися учасниці з Донецької, Херсонської, Хмельницької, Волинської та Закарпатської областей. Про це повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

«Дуже приємно відзначити, що медсестри зацікавлені та активні в обговореннях, практичних завданнях та розборах реальних клінічних випадків. Завдяки командній роботі та симуляційним іграм, наші учасниці не лише здобувають нові знання, але й відпрацьовують критично важливі навички, необхідні для щоденної роботи з пацієнтами. Особливий акцент – на практичних аспектах роботи, правильній взаємодії з пацієнтами та застосуванні інноваційних підходів у лікуванні. Висвітлені під час тренінгу ситуаційні сценарії допомагають медсестрам глибше зрозуміти свої ключові ролі у процесі профілактики та лікування туберкульозу. Віримо, що отримані знання стануть надійним фундаментом для щоденної практики наших учасниць та допоможуть підвищити ефективність боротьби з туберкульозом», – зазначив директор лікарні Любомир Рак.

Серія тренінгів для медсестер здійснюється в межах Проєкту USAID «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», який впроваджує PATH та фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), за сприяння Центру громадського здоров’я МОЗ України та ДОЗ Львівської ОВА.

Львівський міжрегіональний тренінговий центр на базі Центру легеневого здоров’я є провайдером навчальних сесій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ