Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У центрі Львова побили та пограбували чоловіка

У Львові поліцейські затримали трьох зловмисників, які заподіяли тілесні ушкодження потерпілому, забрали у нього грошові кошти та мобільний телефон. Про це сьогодні, 30 липня, повідомила прес-служба Нацполіції Львова.

В поліцію 28 липня зателефонував 39-річний  львів’янин та повідомив про те, що він став жертвою грабіжників. За його словами, близько п’ятої години ранку  на площі Митній троє невідомих, спричинивши йому тілесні ушкодження, заволоділи грошима в сумі майже 700 доларів США та мобільним телефоном. Загальна сума збитків – майже 18 000 гривень.

Працівники Ситуаційного центру Головного управління Нацполіції Львівщини повідомили про напад наряди патрульної поліції та надали їм прикмети зловмисників. Невдовзі правоохоронці виявили схожих чоловіків на вулиці Кривоноса. Після того, як потерпілий упізнав зловмисників, вони були затримані та доставлені у Личаківський відділ поліції для з’ясування обставин.

Правоохоронці встановили особи нападників – двох громадян східноєвропейських країн віком 28 і 33 роки та 36-річного жителя Львівської області. Вони затримані в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу.

Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).  За його вчинення передбачене покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ