Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова урочисто підняли національний стяг

Сьогодні, в День Конституції України, у Львові відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора, а також святкова програма за участю курсантів та оркестру Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного.
Фото - ЛМР

День Конституції України – державне свято, що відзначається в Україні щорічно 28 червня на честь ухвалення Конституції – основного державного документу, що передбачає правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Цього року Конституції України виповнюється 27 років.

Після церемонії підняття національного прапора, курсанти разом з дітьми зачитували статті Конституції України. Опісля композиції виконали учасниця дитячого Євробачення від України Злата Дзюнька та «SHUMEI». Завершилась мистецька програма виступом оркестру Національної академії сухопутних військ: військові виконали композиції «Доброго вечора, ми з України!», «Батько наш Бандера, Україна мати».  

Нагадаємо, з нагоди Дня Конституції України народні доми та бібліотеки Львівської міської територіальної громади проведуть низку безкоштовних заходів для дітей. Юних українців запрошують долучитися до відеоекскурсії, квест-читанки, правової вікторини чи флешмобу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ