Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова відкрили пункт обігріву для бездомних

У зв’язку із ускладненням погодних умов та похолоданням в центрі міста відкрито додатковий пункт обігріву для бездомних в денну пору, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Пункт відкрито в приміщенні ЛКП «Княжий Львів»: вул. Тиха, 5. Пункт працює з 10.00 до 16.00 Основний пункт обігріву для бездомних у Львові в денну пору зараз працює в Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян (вул. Кирилівська, 3а).

  «Кожного року із настанням морозів ми відпрацьовуємо модель відкриття для роботи пунктів обігріву для бездомних в денну пору, аби мінімізувати ризики отримання уражень холодом», - зазначив директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян о. Олег Федоренко.

«В денну пору безхатьки переважно дислокуються поблизу центру міста, тому організувати такий пункт обігріву на період низьких температур - оптимальне рішення, виходячи з логістичних міркувань. Проте нагадую, що основні види послуг бездомні можуть отримати в Центрі обліку та нічного перебування», - розповіла начальник управління соціального захисту ЛМР Наталя Федорович.

З питань співпраці прохання звертатись у Центр обліку та нічного передування бездомних громадян: тел.: 233 14 79 або 233 10 49, адреса: вул. Кирилівська, 3А.

Довідка.

Центр обліку та нічного перебування бездомних є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Відповідно до своїх завдань Центр: веде первинний облік бездомних громадян; видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову реєстрацію; здійснює соціальне патрулювання; надає інформаційні, правові та консультаційні послуги; сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ