Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Турківському районі два лісовози застрягли у річці Стрий

24 січня у селі Явора Турківського району при переїзді р. Стрий внаслідок підвищення рівня води лісовоз „ЗІЛ-131”, що належить Турківському державному лісгоспу, застряг у річці – повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
 Водій автомобіля не міг самостійно вибратися із води. За допомогою працівників лісгоспу та пожежно-рятувального відділення потерпілого витягнули із річки і передали на обстеження працівникам швидкої допомоги. Стан здоров’я задовільний.
Того ж дня близько 19 год. 15 хв. поблизу с. Ясениця Турківського району при переїзді р. Стрий ще один лісовоз „ЗІЛ-131” застряг у річці. Водієві автомобіля вдалося самостійно вибратися з автомобіля. Він виплив на острівець посеред ріки, де залишився чекати на допомогу. У ході злагоджених дій оперативної групи Львівського гірського пошуково-рятувального загону, оперативно мобільної групи ГУ МНСУ в Львівській області та пожежно-рятувального відділення Турківського РВ ГУ МНСУ в Львівській області потерпілого врятовано та передано на обстеження працівникам швидкої допомоги. Стан здоров’я водія задовільний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ