Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Турківському районі під час пожежі у літній кухні загинув чоловік

6 листопада, близько 23:44 год., у с. Присліп Турківського району, у дерев’яній будівлі (літня кухня) приватної оселі виникла пожежа.Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Під час гасіння пожежі виявлено тіло сина власниці оселі 1968 року народження. Пожежею знищено перекриття на площі 35 м2, дах на площі 45 м2 та стіни на площі 50 м2, пошкоджено стіну на площі 10 м2 . 
Обставини події встановлюються. 

Як інформує прес-служба ДСНС у Львівській області, 6 листопада о 23:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Присліп Турківського району. Пожежа виникла в дерев’яній літній кухні, розміром 12×8 м.
До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи 28 ДПРЧ м. Турка, 58 ДПРП сел. Бориня, місцевої пожежної команди с. Лімна та оперативна група Турківського районного сектору ДСНС Львівщини.
На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь швидко поширився горючими конструкціями дерев’яної будівлі та охопив її повністю.
Складність пожежі полягала в загрозі перекидання пожежі на поруч розташовані житлові будиноки господарську будівлю.
Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.
Під час проведення розвідки пожежі в будівлі було виявлено тіло чоловіка. Ним виявився, син власниці, 1968 року народження.
Пожежу локалізували о 00:50 та ліквідували о 01:18 в складі ланки газодимозахисної служби.
Внаслідок пожежі вогнем знищено в літній кухні перекриття на площі 35 кв.м, стіни на площі 50 кв.м, дах на площі 45 кв.м, пошкоджено стіну на площі 10 кв.м. Врятовано 2 будівлі.

До ліквідації пожежі залучили 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.
Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ