Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Варшаві навчать, як любити бездомних

З 15 по 24 квітня шестеро соціальних працівників зі Львова у Варшаві перейматимуть досвід польських неурядових організацій та центрів соціальної допомоги щодо роботи з бездомними, а також вивчатимуть систему соціальних послуг – за сприяння нідерландських експертів. Зі Львова поїхали представники Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян і громадських організацій, які працюють в сфері надання соціальних послуг бездомним, та один працівник управління соціального захисту Львівської міської ради. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Навчання пройде в рамках реалізації тристороннього міжнародного проекту програми LogoEast II «Від теорії до практики надання послуг бездомним людям Львова» у співпраці управління соціального захисту Львівської міської ради з муніципалітетом м. Утрехт (Нідерланди) та мерією Варшави. Проект почали реалізовувати з березня цього року.

В рамках Проекту буде напрацьовано методичні матеріали щодо виявлення бездомних і надання їм необхідних соціальних послуг, створено робочу групу з написання проекту програми попередження, подолання та виходу із становища бездомного.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ