Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Вільховці, що на Львівщині, оновили стадіон

Фото Євгена Кравса
Фото Євгена Кравса
Фото Євгена Кравса
Фото Євгена Кравса
1/2
У селі Вільховець урочисто відкрили оновлений стадіон, на якому свої домашні поєдинки у Третій лізі Львівщини проводить місцевий футбольний клуб "Скала". Про це повідомили 18 липня у пресслужбі Федерацію футболу Львівщини.

Реконструкція стадіону тривала два роки. За цей час завдяки ентузіазму й за кошти президента «Скали» тут покращено якість газону футбольного поля, збудовано роздягальню, встановлено лавки для запасних та вболівальників.

Відкриття пройшло з освяченням стадіону, нагородженням осіб, які роблять активний внесок у розвиток футболу Вільховця Бібрської міської територіальної громади, виступами оркестру, музичних і танцювальних колективів.

Величезну радість власним уболівальникам подарували і футболісти «Скали». Цього дня вони впевнено здолали в рідних стінах свого найближчого конкурента в боротьбі за золоті медалі Третьої обласної ліги – ФК «Щирець» (3:0, голи забивали Роман Олійник, Микола Яремко та Андрій Кіт) і з 28-ма очками в активі завершили перше коло першості одноосібним лідером групи Б.

Футбольний клуб «Скала» (Вільховець) засновано 1976-го року. 2015-го і 2019-го року вільховецька команда ставала чемпіоном Перемишлянського району. Торік вона успішно дебютувала в обласних змаганнях, вигравши групу, але не зумівши пройти у півфіналі першості «Захід» із Солонки (1:1, 0:0, гравці «Заходу» пройшли далі завдяки виїзному голу). На завершення сезону-2020 хлопці з Вільховця завоювали Кубок Осені, з рахунком 3:2 перегравши у вирішальній зустрічі «Сокіл» із Дулібів Жидачівського району.

Амбіції «Скали» ростуть, немов на дріжджах. Цьогоріч команда з Вільховця поставила собі за мету здобути золоті нагороди Третьої ліги й наступного сезону на обласному рівні піднятися рангом вище.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ