Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Вінниці посеред білого дня підірвали бутік "Париж"

1/3
Сьогодні близько 11 години у Вінниці на вулиці Стуса двоє невідомих кинули вибуховий предмет в приміщення магазину одягу, внаслідок чого почалася пожежа. Вогонь швидко локалізували та загасили рятувальники. На місці події працювали поліцейські-вибухотехніки та слідчо-оперативна група поліції. Про це повідомили в ГУ НП у вінницькій області.

За попередньою інформацією, до магазину під’їхало двоє невідомих на мотоциклі «Сузукі» біло-синього кольору. Водій та пасажир перебували в мотоциклетних шоломах синього кольору.

В момент, коли працівниця магазину відкривала приміщення, один із чоловіків бризкнув невідомою речовиною в її обличчя. Інший зловмисник кинув вибуховий предмет в двері магазину. Після цього обоє втекли на мотоциклі.

Після надходження інформацію на лінію 102 на місце події виїхали усі служби оперативного реагування поліції, швидка медична допомога.

Працівниці магазину надано медичну допомогу, її життю нічого не загрожує. Внаслідок інциденту більше ніхто з громадян не постраждав.

Пожежники швидко локалізували і загасили вогонь.

Поліцією вживаються заходи по затриманню зловмисників, введено план «Перехват». На місці події працювали спеціалісти вибухотехнічного відділуполіції, слідчо-оперативна група.

В діях зловмисників вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається від трьох до семи років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ