Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У вівторок вранці на Донбасі загинув український боєць

Близько 8 ранку 17 липня на сході України загинув 40-річний військовослужбовець Збройних сил України. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

"Із сумом повідомляємо, що сьогодні, 17 липня, близько 8:00, російська збройна агресія забрала життя ще одного українського Героя. Внаслідок бойових дій загинув один наш військовослужбовець, 1978 року народження", - розповіли в оборонному відомстві.

Там додали, що у вівторок бойовики здійснили 2 прицільних обстріли по позиціям ЗСУ. Окупанти застосували гранатомети та стрілецьке озброєння по українським військовим біля Золотого та Гнутового.

Як повідомив у Facebook штаб операції Об'єднаних сил, військовий загинув біля населеного пункту Золоте-4, що на Луганщині.

"Протягом поточної доби, а саме з 7:30, противник відкривав прицільний вогонь на Маріупольському та Попаснянському напрямку. Найгарячіше було в районі населеного пункту Золоте-4, де внаслідок ведення зосередженого вогню противника один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув", - розповіли у штабі.

Українська правда
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ