Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

У військовому госпіталі провели операцію військовому з мінно-вибуховим пораненням

У Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих мені Юрія Липи провели реконструктивне втручання військовому з мінно-вибуховим пораненням. Про це Гал-інфо повідомили у ЛОР.
Фото: ЛОР

«Військовий отримав вогнепальний перелом верхньої щелепи зліва внаслідок мінно- вибухового поранення, виявлено стороннє тіло навкологлоткового простору, яке медики видалили,  а також кісткові уламки твердого піднебіння, зовнішньої стінки верхньощелепової пазухи, альвеолярного відростка та зубів. 

Для пацієнта було спроєктовано та виготовлено індивідуальний розбірний титановий імплантат твердого піднебіння верхньої щелепи зліва та зовнішньої стінки верхньощелепової пазухи», - розповіли медики.  

Реконструктивне втручання з пластичним закриттям дефекту було проведено на базі відділення хірургії голови та шиї  госпіталю спільно з фахівцями кафедри хірургічної та ортопедичної стоматології ФПДО ЛНМУ імені Данила Галицького.

«Дякуємо всім небайдужим за допомогу, зокрема компанії UME Technohub + Imate h Medical. Операція пройшла успішно. Бажаємо швидкої реабілітації нашому герою. Разом до перемоги», - зазначили у медустанові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ