Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У "Водоканал" у Мостиськах виявлено ряд порушень

Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Міським комунальним підприємством "Водоканал" у місті Мостиська. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Держекоінспекції у Львівській області.
Фото Держекоінспекція

Під час проведення перевірки державними інспекторами виявлено, що комплекс водоочисних споруд перебуває у вкрай зношеному стані. Крім цього, у підприємства відсутні затверджені Правила приймання стічних вод в систему каналізації населеного пункту, не ведеться первинний облік зворотних (стічних) вод, що відводяться випуском № 2 та облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються підприємством, не проведено інвентаризацію джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та не отримано дозвіл на викиди.

За виявлені порушення посадову особу підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності та видано припис, обов’язковий до виконання.

Відділом інструментально-лабораторного контролю Інспекції проведено також відбір проб стічних вод для дослідження на предмет перевищень в них гранично-допустимих концентрацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ