Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Волочиську троє молодиків викрили авто у студента

Подія сталася 3 листопада близько 22.00 години в місті Волочиськ. Впродовж доби працівники поліції затримали зловмисників у сусідній Тернопільській області. Викрадений автомобіль вилучили. Найближчим часом його повернуть власнику. Повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

1-річний житель міста Волочиськ разом з товаришем на автомобілі «Chevrolet Aveo» перебували в сусідньому селищі ПідволочиськТернопільської області. На дорозі у них виник конфлікт із трьома місцевими жителями, які пересувались на автомобілі «ВАЗ 2101».

Коли хлопці вирішили повернутися у Волочиськ, компанія на «копійці» почала їх переслідувати. Коли приїхали у місто, усі вийшли з автомобілів, щоб з’ясувати стосунки. Зловмисники декілька разів вдарили водія «ChevroletAveo», після чого один із них сів у його автомобіль і поїхав у невідомому напрямку. Двоє товаришів на «ВАЗі» поїхали за ним.

Потерпілий звернувся за допомогою до Волочиського відділення поліції, і менш, ніж за добу, зловмисників розшукали і затримали у Підволочиську. У них вилучили автомобіль потерпілого. Найближчим часом його повернуть власнику.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ