Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Винниках провели майстер-клас зі стрільби з лука для поранених військових

2 жовтня з нагоди Дня захисників та захисниць, у реабілітаційному центрі Superhumans Center у Винниках за ініціативи Львівської обласної ради для учасників російсько-української війни відбувся майстер-клас зі стрільби з лука. про це повідомили у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР

Його провів військовослужбовець ЗСУ, призер “Ігор Нескорених” Володимир Гера. 

Перед заняттям відбулося неформальне спілкування спортсмена з хлопцями, які зазнали поранень і проходять реабілітацію у Superhumans Center, про його досвід у спорті, про участь у «Іграх Нескорених» та силу волі та духу до перемог. 

Захід відбувся за участі заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода, який подякував воїнам за захист та боротьбу, за сміливість і мужність. 

«Всім хочеться прийти і подякувати особисто. Тільки зробити це не формально, а справді побути поруч, познайомитися, поспілкуватися. 

Саме тому ми запросили для відвертої розмови і майстер-класу зі стрільби з лука нашого ветерана-спортсмена, який здобув срібні медалі на престижних міжнародних змаганнях Invictus Games 2023 Володимира Геру та його тренера Лесю Шах. Впевнений, що крім фізичних вправ, всім нам буде цікаво і корисно поділитися тим, що надихає спробувати щось нове, підштовхує не здаватися, переборювати себе і щодня йти до мети, досягати поставлених цілей, як би важко не було.

Гордий бути присутнім з «суперлюдьми та суперкомандою» на території реабілітаційного центру Superhumans, який створений на базі нашої комунальної лікарні. Велика подяка колективу центру за те, що створили місце сили з сімейними цінностями. Переконаний, що таких можливостей повинно бути якомога більше і ми робимо усе для цього», - зазначив Юрій Холод.

Володимир Гера разом з тренеркою  Лесею Шах провели інструктаж та показали як потрібно вправлятися у стрільбі з лука і кожен охочий військовий зміг постріляти по мішені.

Військовослужбовець Олег з Дніпропетровщини, який отримав травму у лютому на Харківщині, розповів, що вперше тримав такий професійний лук у руках.

«Мені сподобалося, з другого пострілу попав у «десятку», тому емоції дуже файні. Можливо у майбутньому я спробую себе у цьому виді спорту», - зазначив Олег.

Захід організовано з метою підтримати захисників України, які зазнали травм та ампутацій, мотивувати та допомогти знайти свій шлях у житті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ