Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Винниках розпочався міжнародний турнір з футзалу серед адвокатів

У Винниках за підтримки Асоціації футзалу Львівщини розпочався міжнародний турнір з футзалу серед адвокатів Advo Cup Lviv 2017. Змагання з футзалу відбуватимуться на штучних полях футзальних розмірів на базі спорткомплексу «МБМ».
1/1

Окрім Мирослава Хом’яка, президента Асоціації футзалу Львівщини, з привітальним словом також виступили голова Львівського апеляційного адміністративного суду Сергій Богаченко, міський голова Винник Володимир Квурт, голова президії спілки адвокатів Львівщини Богдан Павлишин та інші чиновники.

«Асоціація футзалу Львівщини разом зі своїм партнерами уже не вперше долучається до організацій міжнародних змагань, - каже Мирослав Хом’як. - Дуже приємно, що на перший турнір до Винник приїхали наші друзі з Азербайджану, Польщі та Білорусі, а також команди з усіх куточків України. Не може не радувати, що наш вид спорту уже давно став наймасовішим серед людей різних професій і міжнародний турнір серед адвокатів – яскраве цьому підтвердження. Для прикладу, як показав перший ігровий день, команда адвокатів Львівщини може спокійно брати участь у чемпіонаті Львівщини з футзалу. Думаю, для цієї команди це буде новий виклик і дуже цікавий змагальний принцип. Двері Асоціації футзалу Львівщини відкриті для усіх, тому з радістю будемо бачити у себе нові колективи. Ми заохочуємо усіх активних людей займатися футзалом, а своїми турнірами ми будемо популяризувати футзал та пропагувати здоровий спосіб життя», - сказав Мирослав Хом'як під час відкриття турніру.

Участь у турнірі беруть 9 команд, розділені на дві групи у кожній. Кращі дві команди з кожною з груп вийдуть до півфіналів змагань. Окрім господарів змагань «Львівських Левів», за головний Кубок турніру позмагаються команди ветеранів з Баку (Азербайджан), Кракова (Польщі), Мінська (Білорусь), а також з Тернополя, Рівного, Харкова, Києва та Київської області.

Турнір Advo Cup Lviv 2017 триватиме до суботи, 19 серпня. Переможці та призери турніру будуть нагороджені пам’ятними кубками, медалями та цінними подарунками.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ