Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Винниках завершили будівництво каналізаційної насосної станції

ЛМКП "Львівводоканал" завершило будівництво каналізаційної насосної станції на вул. Дмитерка у м. Винники, яке було розпочато ще у 2017 році. Про це повідомили 12 листопада Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

У понеділок станцію запустили в роботу, і зараз вона працює в тестовому режимі. Тепер мешканці м. Винники матимуть можливість на 100% каналізувати свої помешкання. Нагадаємо, що раніше було каналізовано лише верхню частину Винник, яку обслуговувала насосна станція "Кільцева". Тепер КНС "Дмитерка" перекачуватиме стоки м. Винники на КНС "Кільцева", а звідти — на очисні споруди м. Львова.

"Вартість каналізаційної насосної станції „Дмитерка“ — 19,5 млн грн. Побудова каналізаційної насосної станції у м. Винники — це важливий етап для каналізування міста. Загалом, вартість каналізування м. Винники становить понад 74,5 млн грн. У майбутньому це сприятиме покращенню побутових умов мешканців м. Винники, а також значному покращенню екологічної ситуації у цьому районі", — розповідають у ЛМКП "Львівводоканал".

За інформацією підприємства, з 2016 року на замовлення ЛМКП "Львівводоканал" за кошти міського бюджету виконав такі роботи із каналізування міста Винники:

  • Будівництво напірного каналізаційного колектора від КНС по вул. Дмитерка до КНС по вул. Кільцевій.
  • Будівництво самоплинного каналізаційного колектора по вул. Джерельна, І. Франка, Берегова.
  • Будівництво каналізаційного трубопроводу по вул. Сагайдачного.
  • Будівництво каналізаційної мережі Винниківське озеро — вул. Джерельна.
  • Реконструкція напірного колектора від КНС на вул. Стрілецька до КНС на вул. Кільцева.
  • Реконструкція КНС по вул. Кільцева.
  • Будівництво КНС по вул. Дмитерка.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/282629-meshkantsi-vynnyk-mozhut-na-100protsent-kanalizuvaty-svoi-pomeshkannia-lmkp-lvivvodokanal-zavershylo-budivnytstvo-kns-na-vul-dmyterka

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ