Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Японії стався сильний землетрус, можливі жертви й руйнування

Влада встановляє ймовірність наявних жертв й завданих руйнувань внаслідок сильного землетрусу, що стався в п'ятницю у центральній частині Японії.
Фото ілюстративне

Як передає Associated Press, землетрус стався біля західного узбережжя острова Хонсю, Японія. Японське метеорологічне агентство оцінило попередню магнітуду в 6,3 бала, але пізніше підвищило її до 6,5. Глибина підземних поштовхів становила близько 12 кілометрів (7,5 миль).

Землетрус стався близько 8:42 за Києвом (5:42 за Гринвічем або 14:42 за місцевим часом).

Осередок розміщувався на глибині 8,7 км на 37,54° північної широти й 137,3° східної довготи приблизно за 100 км на захід від японського міста Нагаока і приблизно за 500 км від берегів Південної Кореї.

Водночас у повідомленні наголошується, що ймовірність жертв і руйнувань унаслідок цього землетрусу мінімальна.

Речник уряду Хірокадзу Мацуно повідомив журналістам, що влада з'ясовує можливі жертви. За його словами, є повідомлення про пошкодження будівель, але подробиці ще уточнюються.

Агентство з питань пожежної безпеки та ліквідації наслідків стихійних лих повідомило, що двоє людей постраждали в місті Судзу в Ісікаві, на північному краю півострова Ното: одна людина була знайдена без ознак життя після падіння зі сходів, а інша постраждала, коли на неї впала шафа. Інші подробиці не доступні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ