Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

UNBROKEN став одним з п’яти проєктів, яким уряд Японії може надати фінансування

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із представниками Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA), з якими обговорив участь UNBROKEN у грантовому проєкті уряду Японії щодо протезування. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Японський уряд прийняв рішення реалізувати в Україні новий проєкт, який має на меті допомогти ще більшість кількості українців, які постраждали від війни, отримати протези. Зокрема розглядається 5 компаній з двох українських міст, яким вони зможуть надати фінансування. Реалізувати проєкт загалом планують до березня 2025 року.

Представники JICA розповіли про деталі проєкту та про досвід Японії з виробництва протезів за допомогою технології цифрового виробництва. Своєю чергою мер Львова сказав, що співпраця з японськими фахівцями буде корисною для реабілітаційного центру UNBROKEN.

Довідка

Реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від російської агресії, отримують комплексну фахову медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і протезування.  Постраждалим не лише встановлюють протези –  тут їх виготовляють. Також поранені отримують фізичну, психологічну і психосоціальну реабілітацію та відновлення у супроводі фахівців. Всю допомогу пацієнтам надають безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ