Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Західній Україні впродовж тижня очікується холодна волога погода

У Західній Україні впродовж тижня очікується холодна волога погода Температура повітря опускатиметься вночі до 7-13 градусів морозу. Вдень також буде холодно, в межах 1-9, місцями до 9 градусів морозу.

Повідомив погодний портал opogode.ua.

Температура повітря опускатиметься вночі до 7-13 градусів морозу. Вдень також буде холодно, в межах 1-9, місцями до 9 градусів морозу.

23 січня морози трохи послабшають, на 2-6 градусів, проте 24 січня знову очікується зниження температури повітря до нічних 7-14, подекуди до мінус 16 градусів. Така холодна погода втримається до кінця тижня.

На Закарпатті 20-22 січня буде відчутно тепліше, вдень навіть можливо до +5+9 градусів, проте з 23 січня тут також похолодає до морозів, вночі до -5-10, вдень до -2-5 градусів.

Сніг випадатиме протягом 20-22 січня, вітер посилюватиметься до штормових значень, 15-22 м/с, подекуди хуртовини, на Закарпатті переважатиме дощ та мокрий сніг. З 23 січня опади послабшають та припиняться.

Спеціальні попередження: підвищена вологість повітря може загострити бронхо-легеневі недуги. Суттєві коливання атмосферного тиску негативно впливатимуть на стан здоров’я людей із серцево-судинними коливаннями.

Холодна погода може стати причиною застуд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ