Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Західноукраїнському дитячому центрі консультує відомий хірург з Туреччини

Фахівець перебуватиме у Львові п’ять днів. За цей час спільно із медиками лікарні планують виконати 25 реконструктивних операцій. Про це інформує пресслужба ЛОР.
Фото: ЗУСДМЦ

30 консультацій та 4 оперативних втручання за один день – так всесвітньо відомий хірург з Туреччини Хакан Агір розпочав свій візит в Західноукраїнський дитячий спеціалізований медичний центр.

«У перший день перебування професора у нашому Центрі ми проконсультували понад 30 пацієнтів. Після консультації деяким запропонували хірургічне лікування та, навіть, запланували операції. Більшість пацієнтів на прийом потрапили вперше, скористались онлайн формою для запису. Проте чимало було й таких, хто прийшов на контрольний огляд після проведеного раніше втручання», – розповів дитячий хірург ЗУСДМЦ Орест Лешневський.

Серед прооперованих дітей – двоє пацієнтів із вродженими вадами обличчя та шиї, юний пацієнт із складним післяопіковим рубцем та ще одна дитина з рідкісним новоутвором – пухлиною привушних слинних залоз. Зараз вони ще перебувають у післяопераційних палатах, та вже за кілька днів повернуться додому.

Зазначимо, що турецький хірург вже неодноразово консультував та проводив операції у ЗУСДМЦ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ