Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Зальцбурзі стартує турнір серії А з карате

1-3 березня в Зальцбурзі (Австрія) пройде перший етап Серії А Karate 1 – другого за значенням циклічного турніру WKF після Прем’єр Ліги. До Австрії поїдуть 79 представників України.

Всесвітня федерація карате запровадила Серію А в 2018 році, щоб надати можливість великій кількості каратистів усього світу набути досвід великих змагань та здобути рейтингові очки. Адже можливість участи у Прем’єр Лізі обмежена перебуванням у топ-100 рейтингу WKF. Серія А – відкриті змагання. У Зальцбурзі виступатимуть 2059 спортсменів з 99 країн світу.

Україну представлятимуть 79 каратистів, серед яких будуть як всі члени національної збірної, так і багато перспективних спортсменів.

Турнір відбудеться в мультифункціональному комплексі  Salzburgarena, який вміщує 6700 глядачів.

У календарі Серії А 2019 загалом чотири етапи: крім Зальцбургу, це будуть Стамбул (травень), Монреаль (червень) та Сантьяго (вересень).

Нагадаємо, що минулого року в Зальцбурзі на етапі Серії А Андрій Торошанко (-84 кг) виграв золото, а Анастасія Степашко (68+ кг) і Гнат Пак (-67 кг) – бронзу.

На попередньому етапі Серії А у Шанхаї в грудні наші лідери Анжеліка Терлюга (-55 кг) та Стас Горуна (-75 кг) виграли золото.

Тобто, українські каратисти мають добрий досвід здобуття медалей на Серії А. Тож чекатимемо на успіхи синьо-жовтих у Зальцбурзі.

Karate.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ