Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Запоріжжі стався потужний вибух

Біля 22:30 ввечері 3 вересня у центрі Запоріжжя пролунав потужний вибух.

За повідомленнями кореспондентів Громадське ТБ Запоріжжя, невідомі кинули гранату у подвір’я офісу впливового запорізького бізнесмена, керівника однієї з потужних ОПГ міста, Євгенія Анісімова, якого ЗМІ називають «екс-смотрящім» регіону. За інформацією журналістів, він контролював фінансові потоки з комунальних підприємств міста.

Будівля знаходиться у центрі міста, неподалік від бульвару Шевченка та мерії. Мешканці міста називали його «золотим офісом». Повідомлень про жертв наразі немає. За свідченням очевидців, вибух було чутно на центральних вулицях Запоріжжя, у мешканців будинків поруч дзвеніли шибки. Візуальних пошкоджень на будинку не спостерігається.

Наразі на місці інциденту працює міліція, кінологи та криміналісти, МВС наразі не коментувало ситуацію.

Анісімов, охрещений пресою «наглядачем за містом», був затриманий 21 жовтня 2013-го у аеропорту Бориспіль. Його звинувачували у здирстві, стаття за це передбачає до 12 років ув’язнення. Анісімов пробув за ґратами три місяці, 27 січня 2014-го Печерський райсуд Києва змінив йому запобіжний захід на домашній арешт. У березні правоохоронці не знайшли його за місцем проживання, після чого він був оголошений у міжнародний розшук. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ