Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Зашкові відбудеться престижний турнір з футзалу серед ветеранів

У суботу, 16 червня, у селі Зашкові, що неподалік від Львова, відбудуться змагання обласної першості з футзалу на відкритих майданчиках серед ветеранів "45+" та "60+". Чемпіонати будуть приурочені святкуванню Дня народження полковника УНР Євгена Коновальця.

У боротьбі за кубок вікової категорії "45+" зійдуться вісім колективів. Команди вже було розділено на дві групи. За підсумками жеребкування до квартету "А" потрапили такі колективи: ФК "Зашків", ФК "Енергія" (Львів), ФК "Ветеран" (Радехів), ФК "ЛНУ імені Івана Франка" (Львів). Групу "Б" представлятимуть "ТВД-Ветеран" (Львів), ФК "Малехів", ФК "Фенікс-Стефано" (Підмонастир) та ФК "Рава-Руська". Відповідно до результатів групового етапу буде сформовано пари півфіналістів, а згодом відбудеться і вирішальний двобій турніру.

Заявку на участь у чемпіонаті "60+" подали п'ять команд, а саме: ФК "Педагог" (Дрогобич), ФК "Зашків", "ТВД-Ветеран" (Львів), ФК "Енергія" (Львів), "Збірна Миколаївського району". Колективи з'ясовуватимуть стосунки за одноколовим принципом, зігравши кожен з кожним.

Змагання серед заслужених спортсменів розпочнуться о 10:00. Нагадаємо, що урочистий турнір відбудеться під егідою Асоціації футзалу Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ