Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві відбулись учнівські змагання, присвячені Дню Незалежності України

Турнір «Ігри незламних» організували співробітники відділу освіти Жовківської міської ради, поліцейські відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1, за підтримки депутатів Львівської обласної ради.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, до участі було заявлено шість команд,  які змагались у  шести конкурсах.

Розпочався захід  хвилиною мовчання за загиблими Героями, які поклали свої життя у боях за незалежність та територіальну цілісність нашої держави та виконанням державного гімну України.

Родзинкою змагань став інтелектуальний конкурс капітанів,  в якому очільники команд виявляли свої знання про Незалежну Україну, найзапеклішим - перетягування линви. Емоції вирували протягом усіх змагань.Це не перший конкурс, який організатори проводять спільно. Саме така співпраця дозволяє виховувати справжніх патріотів, сильних духом громадян України. 

Переможцями турніру стала команда Мокротинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, трішки відстали від переможців учні Староскварявського ЗЗСО, а бронзовими призерами - маленькі спортсмени з Замочківського закладу освіти. Звісно, сувенірними медалями за участь у турнірі нагородили усіх учасників та тренерів команд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ