Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Жидачівському районі горів житловий будинок

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
Як повідомили Гал-інфо 15 квітня у прес-службі ДСНС Львівської області, у Жидачівському районі вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

14 квітня о 19:03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Бортники Жидачівського району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку з мансардою, критому металочерепицею, розміром 7×6 м.

До місця події негайно направили вогнеборців 46 державної пожежно-рятувального поста м. Ходорів і 16 державної пожежно-рятувальної частини м. Жидачів.

Після прибуття до місця виклику, дах будівлі вже був охоплений вогнем, вогнеборці не гаючи часу розпочали гасіння пожежі, через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.

Завдяки злагодженим діям вогнеборців вдалося врятувати будівлю від повного знищення вогнем, а також не допустити розповсюдження вогню на сусідню будівлю, але вогонь встиг знищити покриття на площі 7 кв. м, перекриття на площі 40 кв. м, речі домашнього вжитку на площі 4 кв. м та пошкоджено покриття на площі 80 кв. м та стіни на площі 4 кв. м.

Пожежу локалізовано о 19:53 та повністю ліквідовано о 20:09 в складі ланки газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

До ліквідації займання залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини події встановлюють фахівці.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на території Бородівського лісгоспу трапилась масштабна пожежа.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ