Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На території Бородівського лісгоспу трапилась масштабна пожежа

Як повідомили 14 квітня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Бродівському районі вогнеборці ліквідували пожежу чагарнику та лісового підстилу на площі 600 000 кв.м.
Скріншот з відео ДСНС

13 квітня о 13:47 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Ковпин Бродівського району на території ДП "Бородівське лісове господарство". До місця виклику негайно виїхали рятувальники Бродівського, Золочівського, Буського та Радехівського районів.

На момент прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику через сильні пориви вітру вогонь поширився на значну територію. Близько 8 годин пожежникам довелось працювати аби приборкати вогняну стихію.

О 20:46 вогнеборці локалізували пожежу, та о 21:30 повністю ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі вогнем знищено чагарник та лісовий підстил на площі 600 000 кв.м.

До ліквідації пожежі від ДСНС залучили 39 чоловік особового складу та 6 одиниць спецтехніки. До робіт з гасіння пожежі також залучались працівники Бродівського лісового господарства, та місцеве населення.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, за минулу добу на Львівщині згоріло понад 20 га рослинності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ