Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Золочеві розпочався всеукраїнський табір «Будуємо Україну разом»

1/3
7 жовтня у Золочеві розпочався перший заїзд Всеукраїнського проекту «Будуємо Україну разом». Проект у Золочеві триватиме до 20 жовтня і до нього може долучитись кожен охочий. Про це інформують у прес-службі Львівської ОДА

"Будуємо Україну разом" – це культурно-освітній проект БО "Львівська освітня фундація", який через волонтерство та подорожі розвиває серед молоді почуття довіри та відповідальності за свою країну.

25 юнаків та дівчат з різних областей країни зібрались, аби провести та відвідати тренінги з місцевою молоддю, вивчити культурне та історичне різноманіття краю, а також – відбудовувати, ремонтувати ряд об’єктів у містечку.

Для всіх учасників, до яких долучилась і місцева молодь, організували семінар з психологом за тематикою командоутворення і відвідали майстер-клас з виготовлення воскових свічок.

Учора, 8 жовтня, учасники проекту відвідали екскурсію містом та околицями, розпочали допомагати з ремонтом житла сім'ї, в якій проживає дитина з інвалідністю. Крім того,  розпочали розчищення кімнати в будинку місцевого Карітасу (в майбутньому це буде вільний простір для громади). Планується презентація проекту в двох школах Золочева та співпраця з місцевими ЗМІ, неформальна робоча зустріч з  активістами проекту "Профікемп".

А сьогодні учасники матимуть зустріч з мером м. Золочів та будуть обговорювати перспективу облагородження сцени в парку здоров'я, оскільки серед молоді, що входить до І заїзду БУРу є декілька молодих художників.

 Детальніше про проект та його місію. 

Організатори та партнери: БО «Львівська освітня фундація», Міністерство молоді та спорту України, Львівська обласна державна адміністрація

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ