Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Золочівському районі знайдено тіло 17-річної дівчини, яка перебувала у розшуку

На території одного із сіл Золочівського району виявили тіло 17-річної дівчини, яка зникла ще 27 вересня, про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області за матеріалами Наталії Магулки Золочівський ВП.

За їх свідченнями, 11 жовтня, під час проведення слідчих дій та оперативно-розшукових заходів працівники Золочівського відділу поліції виявили на території одного з сіл Золочівського району тіло зниклої дівчини без ознак життя.

Як повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, при проведенні зовнішнього огляду тіла тілесних ушкоджень, що свідчили б про насильницьку смерть, виявлено не було.

29 вересня із заявою про зникнення 17-річної дівчини звернулася її опікунка. Вона повідомила правоохоронцям, що 27 вересня близько восьмої ранку дівчина вийшла з будинку свого знайомого і після цього її ніхто не бачив. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст.115 (умисне вбивство) КК України з відміткою «безвісти зникла».

Тіло скеровано в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ