Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Uber Shuttle: медиків Києва безкоштовно перевозитимуть під час карантину

Як повідомили 31 березня у прес-службі МОЗ України, МОЗ та Uber домовилися про безкоштовне перевезення медиків Києва шатлами на час карантину.

МОЗ продовжує залучати партнерів для всебічної допомоги лікарям, які в умовах поширення коронавірусної інфекції рятують життя та здоров’я українців. Компанія Uber, яка раніше долучилася до ініціативи МОЗ та забезпечила 10 000 поїздок на таксі для медичних працівників до лікарень у містах , запускає проект Shuttle Heroes – спеціальний сервіс, який буде безкоштовно перевозити працівників медичних установ у період карантину. Проект діятиме на території Києва.

Маршрути руху шатлів прокладено відповідно до пропозицій Міністерства інфраструктури України та розплановано таким чином, щоб допомогти столичним лікарям дістатися до робочих місць і повернутися додому. На першому етапі роботи сервісу маршрути охоплять понад 100 медичних установ Києва.

Сервіс буде доступний користувачам з промокодами. Промокоди буде поширено через платформу Helsi, яка об'єднує понад 90% лікарів в Україні, а також за допомогою SMS та через адміністрацію лікарень.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у МОЗ оновили алгоритм надання медичної допомоги хворим на COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ