Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

УБОЗ затримав осіб, причетних до вбивства головного лікаря Пустомитівської ЦРЛ

Уночі проти 31 березня співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю із залученням бійців спецпідрозділу «Сокіл» затримали двох мешканців Львівщини, яких підозрюють у скоєнні вбивства головного лікаря Пустомитівської центральної районної лікарні, кандидата у депутати від партії «Єдиний центр» Ярослава Федини.Повідомили в ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Зокрема, співробітники спецпідрозділу УБОЗ провели ретельну перевірку про можливу причетність двох жителів області, 1967 та 1968 років народження, до низки злочинів. З’ясовано, що двоє чоловіків і раніше мали проблеми із законом, за що відбували покарання у місцях позбавлення волі (відповідно 2 та 9 років). Крім того, при затриманні у 1991 році зловмисники чинили опір працівникам правоохоронних органів із застосуванням вогнепальної зброї. Тоді під час сутички було поранено співробітника відділу швидкого реагування «Сокіл».

Вийшовши на волю, чоловіки продовжилисвою «злочинну кар’єру»..

Так, 2 вересня 2010 року на власному подвір’ї на вулиці Скоропадського, 11 у селі Зимна Вода Пустомитівського району було виявлено зв’язаний труп головного лікаря Пустомитівської центральної лікарні, кандидата у депутати від «Єдиного центру» Ярослава Федини з ознаками насильницької смерті.

Пошуки осіб, які скоїли цей злочин, не припинялися жодного дня. І завдяки ретельно спланованим та проведеним заходам уночі проти 31 березня поточного року співробітники УБОЗ Львівщини із залученням бійців «Соколу» за підозрою у скоєнні цього вбивства затримали двох вказаних вище чоловіків. І цього разу злочинці відбивалися від правоохоронців. Все ж їх було затримано, ніхто не постраждав.

На даний час вже отримано беззаперечні докази їх причетності до скоєння цього злочину. Обох – арештовано, триває слідство.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ