Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

Софія Федина оприлюднила відкрите звернення до Зеленського

Софія Федина но своїй Facebook сторінці оприлюднила відкрите звернення до Президента України Володимира Зеленського.
Маруся Звіробій

"Я політик і, йдучи до Верховної Ради, була готова боротися проти авторитаризму, боротися за демократію, опираючись на статтю 34 Конституції України.

Ідучи до ВР одним з основних завдань для себе я поставила захищати наших військових, ветеранів і волонтерів від свавілля московських посіпак.

І це свавілля зараз здійснює очолювана вами вертикаль. Бо всі ваші зусилля спрямовані не на розбудову економіки, роботу з міжнародними партнерами, підняття зарплат і пенсій, зменшення тарифів, а на БОРОТЬБУ з власною армією, волонтерами і ветеранами, боротьбу за те, щоб якнайшвидше зачистити тих, хто захищає державу...

Тому і боїтеся правди!

Але правду не можливо закрити, зневажити, зачистити чи посадити у вязницю( як це ви робите з Яною Дугар, Ріфмастером, Юлею Кузьменко, Романом Ковальовим...)

Ви побоялися зустрітися і поговорити очі-в-очі, але не боїтеся підло здавати позиції українських військових, закриваючи очі на шквальні обстріли і загибель захисників САМЕ у місцях, де вже було здійснено відведення військ... ці всі жертви на вашій совісті. Бо ви не послухали моїх слів, що там, на передовій, стріляють. І не переставали стріляти!

Сьогодні переслідуванням мене і Маруся Звіробій ви хочете усіх залякати, типу бий, щоб іншим неповадно було. Але це ваш страх - це ви боїтеся нас. Бо в нас страху нема... Є дикий біль за державу, яку ви турботемпами знищуєте!

{{1}}

Але ще одне: мій бій за тих, хто дарував нам шанс на життя, тому, скажу: руки геть від Марусі Звіробій. Вона Народна Героїня, волонтерка, а не політик - вона захисниця і та, яка нині допомагає іншим захисникам, які борються з ворогами України, з окупантами, що хочуть знищити нашу державу.

Тож як президент, якому мало б бути не байдуже щодо України, ви не маєте права зачіпати волонтерів і ветеранів, бо так ви будете діяти проти своєї держави і проти самого себе.

Пане Зеленський, розбирайтесь зі мною, – я політик і опозиціонер, і політично ми в одній ваговій категорії.

Але не опускайтесь до вручення підозри народній героїні, волонтерці Марусі Звіробій! З нею ви мали б право на рівних говорити лише тоді, якби ці роки ви зі зброєю в руках захищали Україну", - зокрема зазначила Софія Федина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ