Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учнівська молодь Львівщини вчилась генерувати ідеї

1/3
Вчора, 24 жовтня, організатори молодіжного проекту «Ідея змінює країну» вже вчетверте відвідали райони Львівщини у пошуку цікавих ідей та активних лідерів. Як інформують у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА. загалом охопили 4 населених пункти області, учасниками тренінгів стали понад 120 молодих осіб.

У межах заходу учнівська молодь с. Великосілки, смт. Красне, м. Буськ, м. Броди працювала із різними техніками генерування ідей, напрацюваннями соціальних проектів. Також хлопці та дівчата пропонували шляхи вирішення різноманітних проблемних питань у своїй громаді.

Спікерами тренінгу були Софія Курман та Ірина Полєтуха, працівники департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, громадський активіст, менеджер проектів Назар Жолобович, голова ВОО Спілки Української Молоді в Україні Андрій Фендик.

Зазначимо, що фінальною частиною проекту стане Форум ідей, який об’єднає кращих учасників попереднього етапу. Форум відбудеться вже на початку грудня цього року.

Наступна поїздка запланована 26 жовтня у Гамаліївку, Жовтанці, Кам’янку-Бузьку, Радехів.

Організатори проекту - департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, ЛОО Спілка української молоді в Україні та Львівський обласний молодіжний центр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ