Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учора прикордонники викрили дві спроби тютюнової контрабанди

Дві спроби тютюнової контрабанди припинили учора ввечері прикордонники Мукачівського загону. У результаті дій прикордонників було виявлено більш ніж 4,5 тисячі пачок сигарет. Про це проінформували у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, у пункті пропуску «Лужанка» під час спільного прикордонно-митного огляду транспортного засобу «Фольксваген Транспортер», яким до Угорщини прямував 42-річний громадянин України, було виявлено спеціально виготовлений сховок з сигаретами. Горе-контрабандист обладнав свій мікроавтобус подвійним днищем та спакував туди 1530 пачок сигарет. Тютюнові вироби у чоловіка вилучили разом із транспортним засобом. Сума оцінки сигарет склала майже 60 тисяч гривень, авто оцінили у 244 тисячі гривень. 

Ще одну спробу незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів припинили прикордонники мобільної застави «Мукачево» неподалік від населеного пункту Велика Паладь. Зловмисники планували переправити до сусідньої Румунії пакунки з 3000 пачок сигарет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ