Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Учора у Львові пограбували чоловіка, сьогодні затримали підозрілих осіб

Фото надала Патрульна поліція Львівщини
Фото надала Патрульна поліція Львівщини
Фото надала Патрульна поліція Львівщини
Фото надала Патрульна поліція Львівщини
1/2
Патрульні затримали ймовірних грабіжників, які вчора відібрали у чоловіка телефон. Про це 3 травня повідомили Гал-інфо у Патрульній поліції Львівської області.

У Львові посеред білого дня на вулиці Демнянській побили та пограбували чоловіка

Сьогодні, близько 14-ї години, екіпаж патрульної поліції 3 батальйону на вулиці Петлюри, звернув увагу на двох підозрілих осіб, які збігалися з орієнтуванням по вчорашньому грабежу.

А саме: 2 травня, о 16-й годині на вулиці Любінській, двоє невідомих чоловіків відкрито заволоділи телефоном у заявника. Потерпілий запам’ятав невідомих та чітко надав їхній опис.

Вгледівши службовий автомобіль, чоловіки запанікували, різко змінили напрямок руху, пришвидшили хід та намагались заховатися у дворах будинків.

Патрульні наздогнали їх та повідомили причину зупинки. Спочатку вони усе заперечували, однак згодом підтвердили, що дійсно, вчора мали конфлікт з перехожим за раніше вказаною адресою, однак про зникнення телефону їм нічого невідомо.

Згідно з базами даних МВС обидва громадянина в різний період притягались до відповідальності за вчинення крадіжок, грабежу та зберігання наркотичних речовин.

30 та 31-річних чоловіків супроводили у Залізничний відділ поліції для з’ясування всіх обставин події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ