Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Угіс Крастіньш: рівень чоловічої Суперліги суттєво виріс

Головний тренер "Кажанів" розповів про сучасний стан в чоловічому волейболі.

Угіс Крастіньш, який працює в Україні вже чотири сезони. Про зміну в рівні команд він розповів у коментарі для sport.ua.

"Говорячи про рівень чемпіонату, відразу хочу зазначити, що у порівнянні з двома попередніми роками він помітно вирівнявся. Обидва вінницьких клуби склали нам досить серйозну конкуренцію і, не випадково, що всіх наших чотирьох поразок на груповому етапі ми зазнали саме від них. Сильним і конкурентоспроможним виявився дебютант Суперліги житомирський клуб «Житичі-ЖНАЕУ», який міцно закріпився на четвертому місці. Від матчу до матчу додавала харківська «Юракадемія», яка в деяких іграх чинила серйозний опір лідерам. В окремих поєдинках непогано виглядали чернігівський «Буревісник-ШВСМ» і харківський «Локомотив», укомплектовані, в основному, молодими гравцями. І тільки хмельницький «Новатор» стояв особняком у цьому сезоні, тому що через фінансові проблеми команда не змогла як слід зміцнитися і програла всі матчі.
Щодо нашого клубу, то враження від сезону залишилися хорошими. Попри те, що у міжсезоння ми втратили центрального блокуючого Юрія Семенюка, який перебрався до Бельгії, нам все ж вдалося стабілізувати гру і, як результат, «Барком-Кажани» зумів посісти перше місце за підсумками групового турніру. Ми втретє в історії (і другий раз поспіль) виграли Суперкубок країни, а в Кубку ЄКВ дійшли до 1/8 фіналу. І тільки в Кубку України нам не вдалося виконати поставлене завдання", - відповів Крастіньш.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, один з гравців команди розповів про найкращий матч сезону та найбільш прикру поразку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ