Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Україна і Туреччина збільшать товарообіг до 10 млрд доларів на рік

Україна і Туреччина планують збільшити взаємний товарообіг до 10 мільярдів доларів на рік, повідомив президент Туреччини Реджеп Ердоган, - Дзеркало тижня.

"Ми сьогодні, беручи до уваги останні події, прийняли рішення якомога швидше вивести наш товарообіг на рівень 10 мільярдів доларів", - заявив турецький президент за підсумками переговорів з президентом України Петром Порошенком у Києві в понеділок, 9 жовтня.

Ердоган нагадав, що ще в 2015 році він і Порошенко проголосили за мету до 2020 року подвоїти-потроїти взаємний товарообіг.

Як повідомлялося, 9 жовтня президент Туреччини Реджеп Ердоган прибув до Києва. В рамках візиту Ердогана в Україну заплановані засідання Стратегічної Ради високого рівня України і Туреччини, зустрічі президента Туреччини з президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом і головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.

Очікується підписання низки двосторонніх документів про поглиблення співпраці між Києвом і Анкарою, а також обговорення питань, пов'язаних із становищем кримськотатарського народу.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ