Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Україна програла інформаційну війну в прифронтових селах, - ЗМІ

Програш Україною у прифронтових селах інформаційної війни констатують вояки, що боронять Красногорівку. Кажуть, жодний український ефірний телеканал мешканцям недоступний, натомість ловлять на антену аж п’ять ворожих – два місцевих та три російські, з яких глядачів цілодобово зомбують кремлівською пропагандою. Про це йдеться в сюжеті 5 каналу.

На позиціях військових на околицях Красногорівки не бойової готовності не буває. Навіть коли дні і ночі, як останні кілька діб, відносно тихі. Ворожі бліндажі та кулеметні гнізда звідси видно без бінокля. Тож зброя тут завжди начищена і готова до бою. 

Якщо ворог стріляє – бійці відповідають. Заборони на відкриття вогню, кажуть військові, у них немає.

Серед військових 10-ї бригади, яка  охороняє місто, чимало контрактників.

За спинами бійців – у містах, які вони захищають, теж триває війна. Інформаційна. І цю війну Україна програє. У Красногорівці з 5 каналів, які транслює звичайна антена, три сепаратистські, два – російські. На кабельному телебаченні.

Ці канали дивиться більшість мешканців міста. Українські можна зловити лише на супутникову антену. Олександр Михайлович – власник такої. Дивиться винятково українські канали. Він переконаний – перед тим як на Донбас прийшла реальна війна, спершу тут пройшла інформаційна. Задовго до 2014-го. І саме з її наслідками нині бореться Україна.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ