Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Україна уже облаштувала половину кордону з РФ - Аваков

Україна на сьогодні здійснила інженерно-технічне облаштування кордону з Російською Федерацією майже на 47%. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби МВС.

“Ми сьогодні на одному з опорних пунктів, які обладнані вздовж кордону. Таких опорних пунктів — 40. Рівень та якість інженерних споруд досить високий. І функціонал вздовж кордону не тільки загорожа з проволокою, тут найголовніше — інтелектуальна компонента та реагування. Загальна ділянка спільного з Росією кордону складає 2,3 тис. км., обладнано майже 47%”, — цитує слова Авакова прес-служба міністерства.

Міністр розповів, що завершуючи облаштування кордону в Харківській області, роботи продовжаться У Сумській та Луганській областях.

“Якщо хоча б половина грошей, які було витрачено на дискредитацію цього проекту, була витрачена на сам проект, ми б вже були на середині Луганської області”, — додав він.

Нагадаємо, проект з інженерно-технічного облаштування українсько-російського кордону продовжено до 2021 року у зв’язку з його недофінансуванням у попередні роки.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ